torstai 31. heinäkuuta 2014

Yummy, yummy, yummy I got love in my tummy

Niin mä vaan sorruin taas jäätelöön. Töissä pystyin pitäytymään erossa karkeista mutta kotiin kun pääsin niin jo oli sormet pakastimen kahvassa kiinni. Kävin jopa ostamassa aamulla purkkaa kaupasta jotta mun ei jatkuvasti tekisi mieli makeaa. Melkein koko purkkapaketti (sellanen pieni) menikin työpäivän aikana. :D Viimeisten viikkojen aikana on tullut herkuteltua ihan hirveästi. Siitä se makeanhimo sitten jääkin päälle. Nyt pitäisi saada kierre katkaistua. Kuulostinpa mä addiktoituneelta. No ehkä mä vähän olenkin addiktoitunut makeaan.

* Tässä kirjoitellessa syön gluteenittomia keksejä* ...välillä pyyhkien keksinmuruja näppäimistöltä.

Kuulemma makeanhimo yllättää jos syö liian vähän, ruokarytmi on epäsäännöllinen, syö väärin, ei juo tarpeeksi vettä ja makeasta on tullut tapa. Noista edellä mainituista kohdista tasan yksi pitää paikkaansa ja se on tuo viimeinen. Kun pystyisikin olemaan vaikka pari viikkoa tai edes viikon olemaan ilman herkkuja niin varmasti helpottuisi.




Kävin sentään aamulla Elixiassa pyörähtämässä xycling tunnilla. Olin jo pakannut treenikassin valmiiksi ja kello oli soittamassa 6.30. Kuopus kuitenkin heräsi 6.10 ja päätin lähteä siltä istumalta ajelemaan kohti Turkua. Hiki oli jo valmiiksi ja litimärkänä salista poistuin.  Tosi hyvä tunti ja 45 minuuttia on kyllä ihan sopiva xycling tunnin pituus. Miten se voi olla niin tylsää?? Tosin olen aina ajatellut juoksusta samoin. Joskus muinoin tykkäsin xyclingistä ja kävin jopa niillä 75 minuutin tunneilla.  Niin ne fiilikset vaan vuosien mittaan muuttuu.  Kovasti tekisi mieli mennä kokeilemaan jotain uutta.  Vaihtelu todellakin virkistää.:)



tiistai 29. heinäkuuta 2014

Happy joy joy

Tänään olen ollut super tehokas.  Työpäivän jälkeen kävin lääkärissä ja sain  lähetteen toivomaani sterilisaation. Jos joku vielä kysyy multa, että ootko ihan varma ettet halua lisää lapsia niin mä tirvasen sitä. Eikö ole jokaisen oma asia kuinka monta lasta haluaa. Meidän lapsiluku on nyt täysi ja raskaus olisi mun kohdalla nyt pelkkä katastrofi. Mun mielenterveys ei kestäisi. Hajoaisin. Lopullisesti.  Eniveis, jään odottelemaan aikaa sinne, jos vaikka tämän vuoden puolella pääsisi.

Esikoinen vietiin tämän jälkeen saaristoon. Mikä mahtava keli. Taas.  Kovin kauan ei ehditty Nauvossa olemaan kun piti jo lähteä kotiin nukuttamaan Samppaa. Tämä oli todellinen pikavisiitti.



Sneakpeak mun leopardikuvioisesta mekosta. : D
 

Tämä itsäelle muistutukseksi miksi ei kannata syödä suklaata. Iso finni leuassa.



Kotiin saavuttuamme lähdin juoksemaan. Olin töissä herkutellut jälleen kerran niin, että oli aivan pakko lähteä lenkille. Kävin juoksemassa uutta reittiä ja lenkin pituudeksi tuli 5,7 kilsaa. Aikaa kului about 40 minuuttia kun hissukseen menin. Keskivauhti taisi olla 8,5 km/h. Olen pyrkinyt juoksemaan niin, että sykkeet olisi alle 170 jolloin jaksan pidempään. Toki mäkiosuuksissa syke aina nousee korkeammalle mutta jos muuten edes pysyisi alempana.  Ja pysyyhän se mutta jonkun verran joutuu ajatustyötä tekemään kuten myös sen eteen, että juoksee oikein. Tai mistä mä tiedän juoksinko oikein mutta nyt koitin ainakin juosta niin kuin juoksu opeissa sanotaan.  Ainoa ero oli, että polvi ei kipeytynyt joten lieneekö polvikivun syy ollut huono juoksuasento.  Selän suoristus ja lantion asennon pitäminen oikeassa paikassa auttoi paljon. Koko juoksu tosin meni siinä asennon paikallaan pitämisessä. Heti jos lipsui niin tuntui juoksuaskel raskaammalta.  Tuntui kuitenkin älyttömän hyvältä kun pystyi kuumuudesta huolimatta vetämään ihan kunnon lenkin.




 
Lenkin aikana ei ollut hiki mutta kyllä vaan hiki alkoi virrata kun istahdin pihalla hetkeksi lepuuttamaan jalkoja.


Because I'm happy

Clap along if you know what happiness is to you
Because I'm happy
Clap along if you feel like that's what you wanna do


Iltapalaa ja nukkumaan. Jaksaa sitten taas aamulla herätä pirteänä uuteen päivään. :)



maanantai 28. heinäkuuta 2014

...Hmm...* mutinaa*

Joudunkohan kohta vaihtamaan blogin otsikon joksikin muuksi kun kaikkea muuta tulee päivitettyä paitsi itse laihduttamisesta ja treenaamisesta? Paino on samoissa lukemissa koska

A) en ole tehnyt mitään sen suhteen
B) näillä helteillä ei juuri houkuta tehdä mitään urheiluun liittyvää
C) kroppa prakaa
D) työt uuvuttaa
E) herkuttelen
F) nautin kesästä
G) nautin elämästä
H) en jaksa jatkuvasti olla dieetillä
I) olen jatkuvasti univeloissa
J) löydän syitä vaikka kuinka paljon
K) oikeasti olen laiska
L) eikä mua vaan nyt huvita laihduttaa
M) tyydyn hetkeksi tähän painoon

Lupaan syksyllä paneutua taas paremmin treenijuttuihin ja laihduttamiseen. Onhan mulla edelleen nuo ylimääräiset kuusi kiloa pudotettavana. :)




lauantai 26. heinäkuuta 2014

Chicks. :D

Viime hetkiä viedään ennen kuin pitäisi syntyä perheenlisäystä mikäli niistä nyt syntyy tipuja. Yksi kanoista on jo yli parin viikon ajan hautonut ja mitä Google osasi kertoa niin 20-22 vuorokautta kestää tipujen syntyminen.  Munia siellä sen alla ja vierellä on Paljon. Laskin nopeasti, että pelkästään sen kanan ympärillä oli 16 munaa. Kuinkahan monta munaa sen alla mahtaa olla. Apua!Tullaan olemaan niin pulassa jos syntyy paljon tipuja ja varsinkin kukkoja.  Onneksi nyt ei vielä kannata murehtia sitä koska tipujakaan ole syntyneet. Voi, että kuinka odotan joka aamu näkeväni siellä pesässä pikkuisia keltaisia palleroita. 

Tässä laumamme josta puuttuu hautoja.  Heillä on hyvät oltavat kun saavat olla yötä päivää ulkona. Menevät yleensä päivisin sisälle vilvoittelemaan kun ulkona alkaa olla tukalan kuumaa.  Uskomattoman nopeasti tonkivat maan puhtaaksi kaikesta ruohosta. Nyt siellä kasvaa viljaa kun heittelin kanoille ruuaksi kauraa jonka jälkeen satoi. Heillä on siellä omat viljelmät. :D



Tässä tämä meidän tuleva mami. :)


Ja jos joku miettii aiotaanko syödä nämä niin vastaus on ei. Ne on meillä ihan vain perhettä piristämässä ja munivina kavereina.  Saa ainakin munat luomuina. :)

Tiedättekö mikä fiilis aamulla tulee kun avaa ulko-oven ja on lähdössä töihin kun kuulet miten kukko parahtaa kiekumaan. Useimmiten myös ikävä kyllä haisee lehmänlanta koska naapurissa on kahdellakin isot laumat lehmiä. Lehmät on kivoja mutta se haju ja kärpästen määrä meidän pihalla. Not Nice.  Tietääpähän asuvansa maalla.  Puuttuu enää naapuri joka kiikuttaisi maitotonkan oven pieleen heti aamusta.;)  Se voisi olla jo liian maalaisidyllistä. :D

Maalla asuminen on kyllä tuonut niin paljon rauhaa meidän elämään. Välillä elämä tuntuu hyvinkin hektiseltä mutta silloin puhutaan muutamasta päivästä viikossa tai kuukaudessa eikä jokapäiväisestä kiireestä. Joskus elämä tuntuu liiankin rauhalliselta jolloin kaipaa elämäänsä jonkinasteista actionia. Pitäisi löytää balanssi kiireen ja rauhan väliltä. Kaupungille meno tuntuu nykyään ihan eriltä verrattuna siihen aikaan kun asuin Turussa.  Kaupoissa kiertely ilman lapsia se vasta luksusta on. Sitäkään ei osannut ennen lapsia edes arvostaa mutta nykyään sitä jaksaisi vaikka usemman tunnin kierrellä ja katsella. Haaveilla.














perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hikistä puuhaa

Nimittäin juokseminen. Ajattelin, että aamulla olisi viileämpää juosta mutta ei. Ihan yhtä kuuma ja tukala ilma siellä oli ennen seitsemää jo. Tulee siis taas lämmin päivä. :) Vajaa neljä kilsaa kävin juoksemassa. Polvi reistaili ja vatsa pulputti joten oli ehkä parempi kääntyä ennen kuin sattuu vahinkoa. :D Nyt on suihkussa käyty ja voi käydä aamiaisen kimppuun. Miettikää kuinka ihana tunne kun lapsetkin vielä nukkuu ja on ehtinyt tehdä vaikka mitä. Vuhuu!! Näin ei meillä kovin usein ole.

Kovin on mietinnässä jospa lähdettäisiin koko poppoon voimin tänään jonnekin ajelemaan mutta katsotaan mitä keksitään. Nauttikaa auringosta.:)

Pilviarvoitus. Näettekö pilvissä jonkin kuvan? 


keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Hellettä piisaa

Huh mikä ilma. Tykkään ihan mielettömästi. Ei haittaa yhtään, että on näin lämmintä koska töissä on hyvä ilmastointi ja välillä jopa kylmä.:D Töistä kun pääsee niin imen itseeni kaiken lämmön.  Se mikä on parasta niin lämpöä riittää vielä tosiaan työpäivän jälkeenkin. Saa istua pihalla lasten kanssa ja polskutella uima-altaassa esikoisen kanssa. Viilentää ihanasti. :)

Näillä ilmoilla vaan pitää muistaa juoda tarpeeksi ja jatkuvasti onkin vesipullo työpöydällä. Ja kyllä myös juon sen vähän väliä tyhjäksi eikä ole vain pöydän koristeena.;)


tiistai 22. heinäkuuta 2014

Ripset kunnossa taas

Alkoi jo iskeä epätoivo ripsipidennysten suhteen ja onhan se epätoivon mahdollisuus vieläkin olemassa. Olen käynyt kaksi kertaa huoltamassa ripset samassa paikassa jossa ne myös laitatin. Ne on  olleet jo kolmen viikon kohdalla ihan kamalan huonossa kunnossa. En ymmärrä mikä vialla.  En nuku vatsallani enkä käytä öljypohjaisia meikinpuhdistusaineita. :(

Jokatapauksessa kävin tänään huoltamassa ripset Hiushuone Kerhossa Safiralla.  Tiedän heidän käyttävän hyvää liimaa, sillä aiemmin kun tein itse pidennyksiä niin ostin heiltä sitä liimaa. Siksi siis varasin täältä ajan. :)

Olen varmaan tulossa vanhaksi kun oikeasti toivoisin ihmisiltä hieman enemmän asiakaspalvelua. Onko se nykyään liikaa vaadittu? Ymmärrän toki, että ripsipidennysten laiton aikana kannattaa olla hiljaa jos ei osaa pitää silmiä paikoillaan juttelun aikana. Ihmetytti, ettei kysytty edes haluanko uutta aikaa tai, että olenko tyytyväinen uusiin ripsiin tms.   Ripsiin olen tyytyväinen ja toivottavasti pysyvät pidempään kuin kolme viikkoa.  Missä te ihmiset käytte laittamassa ripsiä Turussa??

Kävin samalla reissulla sokoksen alakerrassa olevassa s-marketissa ja siellä oli kanssa kassalla elämäänsä kyllästynyt myyjä. Otti oikein päähän ettei myyjä edes hymyillä voi palvellessaan asiakkaita. Joko mun olisi ollut syytä jäädä kotiin tai sen myyjän. :(  Huoh, olen avautunut!

Käykää kurkkaamassa

Nelly.comissa mekkoja tarjouksessa. Mekot ovat -30%.  Itse löysin sieltä vaikka mitä kivoja. :)

Olkaimeton musta mekko on ihan ykkös suosikkini. Löytyy myös raspberryn  värisenä.

Rento kesämekko sopii vaikka rannalle.

Pitsisomisteinen mekko sopii kesään kuin nenä päähän. Sopii niin arkeen kuin iltarientoihinkin.

Kukkamekko tyttömäiseen menoon. Kuinka ihanaa olisi istua jokirannassa jäätelöä syöden tämä mekko päällä.

Vaatekaapissani on edelleen kesämekkojen mentävä aukko. Juhlamekkoja kyllä löytyy, vähän liikaakin yhdelle ihmiselle mutta ihan sellaisia perus arkeen sopivia ei ole kuin yksi.  Nyt on siis aika hankkia lisää kun alet on päällä melkein kaikissa kaupoissa. :)

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

In the Zoo- Päivä Korkeasaaressa

Lähdettiin eilen aamulla extempore reissulle Korkeasaareen. Tässä kunnon kuvapläjäys reissusta. :)

































That's just the woman in me











Kesävaatteita

Kesävaatteita lähti tilaukseen. Oops! :) Kaikkea kivaa tuli ostoskoriin lisättyä ja pakko oli puolessa välissä shoppailuja lähettää tilaus ennen kuin summa nousee pilviin.

Polka dot playsuitin olisin halunnut mutta onneksi tilaus ehti jo lähteä. :D Jumpsuiteja oli muitakin tosi kivoja jotka jäi näin jälkikäteen harmittamaan etten tilannut.  Kolme jumpsuitia tilasin kokeiluun. Ikinä en ole sellaista edes sovittanut joten voi olla ettei sovi kropalleni yhtään mutta näyttävät vain niin hirmu kivoilta. Elokuussa on pari menoa joihin tarvitsee ehdottomasti uudet kuteet. :D Näin kai suurin osa naisista ajattelee joka tilaisuudesta  ja minä kuulun ehdottomasti siihen kastiin.  Nykyään menoja tuntuu olevan paljon vähemmän kuin ennen jolloin mm. tuli oltua baarissa joka viikonloppu niin haluan panostaa enemmän siihen mitä pistän päälleni.   Tässä tilaamani totteet.

Näihin kengiin suoraan sanottuna ihastuin ensisilmäyksellä. Toivottavasti ovat sopivan kokoiset ja hyvät jalassa. Muuten aln itkemään.


Tässä hameessa on kiva leikkaus. Olin ajatellult hankkia pari maximekkoa mutta jossain kohtaa välähti mieleen kun ei löytynyt mieleisiä maximekkoja, että miksi en voisi ostaa pitkää hametta? Taidan olla piiloblondi. :D Kiva hame löytyi heti.

Yhden maximekon sentään löysin ja jopa sellaisen missä on vähän väriäkin. Melkein kaikissa mekoissa on olkaimet ja minähän en sellaisia suostu kesällä käyttämään. Rusketusraidat on pahin viholliseni varsinkin olkapäillä.

Tästä playsuitista en ole varma onko kiva vai ei, joten kai se on sovitettava jotta näkee miltä näyttää päällä.



Tähän playsuitiin taas ihastuin ikihyviksi. Pidetään peukkuja, että se on päällä yhtä kivakuin miltä näyttää.:)



Pallokuosit on hauskoja. Kesällä saa olla raikas look johon pallot ja muutkin kuviot sopii.


Mitäs tykkäsitte? Onko playsuitit oikeasti mukavia? Kertokaahan kokemuksia. :)